Kalustetut asunnot tarjoavat viihtyisyyttä

minusta
Hotellit ja muut majoitusmahdollisuudet

Tervetuloa blogiini majoituksiin sekä matkailuun liittyen! Matkustaminen on meille monille hyvin arkipäiväistä ja useat meistä pyrkivät tätä aina mahdollisuuksien mukaan harrastamaan mahdollisimman paljon. Varsinkin talvi- sekä kesälomat ovat monille aikaa, jolloin matkalaukut pakataan ja maisemat vaihdetaan edes hetkeksi. Matkustaminen tuo mukanaan kuitenkin kysymyksiä majoituksiin liittyen. Valitako hotelli, Airbnb vai hostelli ja mistä majoituksen milloinkin valitsisi? Mikäli nämä kysymykset mietityttävät olet tullut juuri oikeaan paikkaan! Tämän blogin tarkoituksena on kerätä kokemuksia, tietoa, näkemyksiä sekä vinkkejä majoittumiseen liittyen - oli kyse sitten kotimaan- tai ulkomaan matkailusta. Pidetään keskustelu avoimena ja yritetään ymmärtää jokaisen henkilökohtaisia päätöksiä parhaamme mukaan. Toivottavasti blogista on sinulle hyötyä ja viihdyt kirjoitusten parissa!

Haku

Kalustetut asunnot tarjoavat viihtyisyyttä

10 July 2023
 Kategoriat: , Blog


Kalustetun asunnon tarve voi tulla jokaiselle jossain elämäntilanteessa. Kotona voi olla remontti, joka estää siellä asumisen tai töistä täytyy lähteä jokisin aikaa toiselle paikkakunnalle suorittamaan työtehtävää. Näihin tilanteisiin väliaikainen kalustettu vuokra-asunto on juuri sopiva ratkaisu.

Milloin tarpeen

Kalustettu asunto on ihanteellinen sellaiselle, joka tarvitsee lyhytaikaista tai väliaikaista asuntoa. Näissä on yleensä perushuonekalut, liinavaatteet ja kodinkoneet, jotka täyttävät tarpeet oleskelun aikana. Kalustetut asunnot ovat myös edullinen vaihtoehto hotelliyöpymiselle, sillä niissä voi nauttia samoista mukavuuksista ilman korkeaa hintaa.

Jos etsii lyhytaikaista vuokraratkaisua, joka tarjoaa viihtyisän ja kätevän asumiskokemuksen, kalustetut asunnot voi olla täydellinen vaihtoehto. Ne tarjoavat kaikki tarvitsemat mukavuudet ja samalla voi välttää pitkäaikaiset vuokrasopimukset ja kalliit vuokravakuudet. Nämä asunnot sopivat myös niille, jotka ovat uusia alueella eivätkä ole vielä löytäneet lopullista asuntoa. Ja tietysti ne ovat juuri oikea ratkaisu niille, jotka tietävät olevansa paikkakunnalla vain työkomennuksen tai jatkokoulutuksen ajan eli heillä ei ole aikomustakaan jäädä asumaan pitkäksi aikaa.

Huomioitavaa

Kun etsii kalustettua asuntoa, on tärkeää ottaa huomioon tarpeet ja budjetin koko. Tavallisia vaihtoehtoja ovat yksiöt, yhden makuuhuoneen asunnot ja suuremmat kahden tai kolmen makuuhuoneen asunnot. Lisäksi kannattaa arvioida kunkin yksikön tarjoamat huonekalut, laitteet, mukavuudet ja sijainti, jotta voi päättää, onko asunto kaikin puolin itselle sopiva. Vähän isommassa asunnossa on joskus tärkeää selvittää vessojen ja kylpyhuoneiden määrä, jos aamulla on samaan aikaan useita kouluun ja töihin lähtijöitä.

Sijainnissa kannattaa huomioida, onko asunto lähellä työpaikkaa tai lasten koulua. Läheinen sijainti on käytännöllinen. Asuntoon saavuttaessa on tärkeää tarkistaa, että huonekalut ja laitteet ovat hyvässä kunnossa. Nykyään on myös tärkeää tarkistaa asunnon internetin toimivuus ja nopeus. Turvallisuuteen liittyvistä asioista ja lisäpalveluista voi tiedustella asunnon välittäjältä. Tavallisia lisäpalveluita ovat viikkosiivous, lisävuode tai vaikkapa kuntosalikortti.

Kalustetut asunnot väliaikaiseen käyttöön ovat hyvä ratkaisu moneen tilanteeseen. Mutta on muistettava, että valmiiksi kalustetussa asunnossa asuminen ei ole yhtä huoletonta kuin jos vuokraa tyhjän asunnon ja kalustaa sen itse. Vuokranantajan intressinä on, että myös kalusteet pysyvät hyvässä kunnossa. Näin ollen on hyvä tutustua vuokrasopimukseen huolella ennen allekirjoittamista, ettei tule yllätyksiä.

Kalustetut asunnot väliaikaiseen käyttöön meiltä: House & Marine Finland Oy.